avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale extindere obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

extindere obiect de activitate

Buna ziua as dori sa fac o extindere a obiectului de activitate .Din cite m am informat am inteles ca am nevoie de o cerere de mentiune. hotarire aga si de platit taxele judiciare si taxa de timbru .Imi puteti spune daca mai am nevoie de ceva suplimentar si cam cit m ar costa inregistrarea mentiunii la registrul comertului.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 22:32, 7 Martie 2009
vedeti preturile pe siteul oficiului registrului:

www.onrc.ro
Mai aveti nevoie de contorul de cuvinte pentru AGA, trebuie acrualizat actul constitutiv (completarea obiectului de activitate cu noile coduri pe care doriti sa le introduceti), 2 timbre de 0.15 lei si dlegatie din partea firmei.

Multumesc frumos ma apucasi deja d treaba=D>
1. La ce au scris predecesorii , mai adaug si declaratia pe proprie raspundere ( legea 359/2004) pentru autorizarea activitatiilor pentru ca presupun ca doriti sa si desfasuratii acele activitati pe care le introduceti in actul constitutiv .
2. Referitor la taxe aprox 300-500 RON depinde de nr de caractere din Hot AGA
DA asa este multumesc frumos am mai citit pe net si am observat ca mi trebuie si aia .Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Redenumire firma + schimbarea obiectului principal de activitate alexandra.gazda alexandra.gazda Buna ziua, este posibila schimbarea numelui si a codului CAEN a unei societati comerciale deja infiintate? Daca da, care sunt costurile fata de infiintarea ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen adina_andrei29 adina_andrei29 as vrea sa stiu daca pot activa un cod caen care nu este trecut in actul constitutiv si cu totul alta activitate dacat cea pe care o prestez acum pe aceeasi ... (vezi toată discuția)