avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Imputernicire. Raspunderea celui care semneaza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Imputernicire. Raspunderea celui care semneaza

Sunt angajata la o firma particulara ca contabila, patronul este turc.Firma se ocupa cu vanzarea cu amanuntul de imbracaminte,are magazine deschise in Bucuresti si urmeaza sa deschida si in diverse orase.M-a imputerniceste pe mine sa merg in orasul unde se deschide magazin pt. a incheia contract cu salubritatea,deratizarea,protectie si paza,etc. si de depus actele pt. fiscalizarea casei de marcat.Peste tot trebuie sa depun copie dupa CI a mea si copie dupa contractul de munca al meu.Intrebarea mea este , daca el pleaca din tara sau nu plateste darile catre cei cu care am incheiat contract ,imi cauzeaza mie,sunt eu raspunzatoare de aceste datorii?Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa fac?
Astept raspuns cat mai urgent.
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 3 Iunie 2013
Dvs doar ati fost imputernicita sa semnati acel contract , insa raspunderea este a socitatii si apoi a administratorului / asociatilor acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin mixt luciano55 luciano55 Buna Ziua am si eu o nelamurire, tocmai mi-am infiintat o firma, maine imi ese nr de la DGFP si fiscalizez casa si dau drumu la magazin! As dorii exact sa stiu ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui magazin cosminsandu cosminsandu Buna ziua, am inceput demersurile in deschiderea unui magazin alimentar in curtea bunicii mele de la tara. SRL-ul l-am facut, dupa care m-am apucat de ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)