avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce trebuie sa fac ca mama mea sa primeasca ajutor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce trebuie sa fac ca mama mea sa primeasca ajutor social si insotitor?

Mama mea e internata in spital. A suferit un AVC hemoragic. (atac vascular cerebral). Inainte de asta, oricum , de mai mult de 6 luni era imobilizata in pat in urma unei operatii pt inlocuirea articulatiei de sold. (sufera de coxartroza bilaterala). Acum fiindca a suferit si un atac vascular cerebral situatia s-a inratutatit si am fost sfatuit sa cer ajutor social pt ea si insotitor. Intrebarea e cum sa procedez? Ce si unde sa cer? Care sunt pasii de urmat pt a simplifica lucrurile? Mentionez ca tata e pesionar (pensie minima - 740 lei ) si alt venit nu mai exista. Mama mea nu a fost angajata, a lucrat doar in agricultura la tara, fara carte de munca, deci e doar coasigurata datorita tatalui meu. Va rog sa-mi comunicati ce trebuie facut , ce sa cer, unde..Multumesc anticipat.:-/

Alte discuții în legătură

Interpretare lege probleme handicap gbp63@yahoo.com gbp63@yahoo.com Buna ziua Exista o lege care stabileste ce persoane pot fi incadrate cu grad de handicap Se pare ca legea este eludata in sensul ca acele comisii care ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap asedy asedy Am o ruda care a avut atac cerebral acum 5 luni.IIn prezent are mana stanga paralizata complet,sta la pat si numai tinindu-se de gatul altei persoane poate ... (vezi toată discuția)
Carte identitate - reinnoire, proprietar spatiu cu avc corinaaurora corinaaurora buna , sant corina si vreau sa va spun ca in luna Decembrie imi expira buletinul si vreau sa va spun ca adresa mea de pe buletinul actual este pe adresa mamei ... (vezi toată discuția)