avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am nevoie urgent de un sfat - contestatie amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am nevoie urgent de un sfat - contestatie amenda pentru lipsa acte

Acum 2 sap am fost oprit de un agent de circulatie si amendat pentru ca nu aveam actele la mine!am incercat sa i explic ca am fost nevoit sa conduc pentru ca prietenii mei erau beti si nu aveam cum sa ajungem acasa fara masins!ma pus sa suflu in etilotest testul a fost bun!aveam si centura pusa!!si mi a dat amenda de 450 ron!nu am semnat procesul!cum pot face contestatie amenda a venit acasa joia trecuta sunt din buc sect 4
pe langa centura, alcool zero banuiesc ca aveati in regula si accesoriile, trusa medicala, stingatorul si triunghiurile reflectorizate(2). din pacate, acestea nu sunt motive de anulare a procesului verbal.
sanctiunea a fost aplicata in conformitate cu oug195 iar sfatul ar fi sa ii puneti pe prieteni sa achite amenda deoarece plangerea va fi respinsa.
eventual, puteti contesta sanctiunea in termen de 15 zile de la comunicare si solicitati transformarea in avertisment avand in vedere imprejurarile, solicitati si citarea martorilor (prietenilor) ptr confirmarea imprejurarilor.:)
plangerea se depune la judecatoria sect. 4, parter. e o coada acolo de iti vine sa renunti!
asta e cea mai buna solutie, ceri avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda trusa medicala si stingator cu termen de valabilitate expirat dorely dorely Buna ziua ,am o problema cu un proces verbal si vreau cu stima sa va intreb daca ma puteti ajuta cumva.Este o amenda pentru ca am avut trusa medicala si ... (vezi toată discuția)
Care sant dotarile obligatorii ale autoturismului ? armo armo in ultimul timp s-au indesit controalele la stingatoare , truse medicale , triunghiuri , veste reflectorizante . va rog comunicati-ne legea , articolul etc ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - oportunitatea depunerii, lipsa dovezi Player01 Player01 Buna ziua, azi am luat o amenda destul de mare pentru ca am avut trusa si extintorul cu termenul de valabilitate expirat. Desigur, problema este ca m-am cam ... (vezi toată discuția)