avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresa SEIP- cine o poate face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresa SEIP- cine o poate face?

Avocatul poate face adresa la SEIP pentru aflarea domiciliului unui martor, sau doar instanta poate dispune aceasta ?
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
adi_09, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi_09 , utilizator 10:50, 4 Iunie 2013
Avocatul face adresa, indica dosaru,instanta, termenul de judecata si SEIP transmite informatiile la dosarul cauzei.
Stimat forumist,

Avocatul poate face adresa, dar este nevoie de un certificat de grefă din care să reiasă datele privind litigiul existent.

Cu stimă.

Atat avocatul, cat si instanta poate face aceasta adresa. Raspunsul se va comunica insa pe adresa instantei, la dosarul mentionat.
si daca nu cunosc CNP-ul persoanei, ci doar numele si prenumele ?
In aceste conditii va fi greu de identificat persoana in cauza. Nu ii cunoasteti nici un domiciliu mai vechi sau o serie/nr de buletin mai vechi? Ori numele, prenumele parintilor?

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Identificare adrese mostenitori pentru citare în proces catmin catmin Socrii mei au un proces de granituire cu un vecin. În prezent proprietarul terenului este decedat iar mostenitorii acestuia (sotia și doua fiice) sunt ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)