avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare adrese mostenitori pentru citare în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare adrese mostenitori pentru citare în proces

Socrii mei au un proces de granituire cu un vecin. În prezent proprietarul terenului este decedat iar mostenitorii acestuia (sotia și doua fiice) sunt stabilite în alte localități.Instanta a suspendat judecarea cauzei deoarece nu se cunosc adresele celor două fiice pentru citarea la proces.Mama lor spune ca nu stie unde locuiesc fiicele.Cum se pot afla adresele fiicelor mostenitoare și care este procedura de continuare (solutionare) a procesului, avocatul socrilor mei spunând că nu poate face nimic. Mentionez că în urma granituirii, socrii mei ar beneficia de o bucată de teren aflată în posesia mostenitorilor vecinului.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 17:53, 30 Aprilie 2011
daca cunoasteti numele complet si corect al persoanelor in cauza, va adresati directiei locale de evidenta a persoanei, cu un certificat de grefa al instantei unde se afla dosarul, se achita o taxa si Evidenta Persoanei se comunica direct catre dosarul instantei informatiile cu privire la domiciliu. Apoi se indeplineste procedura citarii prin publicitate ( ziar local si national).

adica, ceva se mai poate face....... informatiile de la Evidenta Populatiei cu siguranta instanta v-a pus in vedere sa le faceti asa ca bine ar fi sa comunicati mai bine cu avocatul.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada indeplinirii procedurii de citare Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Sunt reclamant intr-un proces pe baza de ordonanta presidintiala. Paratul a fost citat la domiciliu din buletin care este casa parintilor el locuind in ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul domiciliului necunoscut Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Aveti idee care ar fi instanta competenta daca vreau sa dau in judecata un debitor al carui domiciliu nu il cunosc? Cum pot afla domiciliul unui ... (vezi toată discuția)
Vrem să dezbatem moștenirea dar nu știm unde sunt ceilalți moștenitori, nu s-a ținut legătura cu ei. cum procedăm? babi2437 babi2437 Buna ziua. Socra mea are un teren agricol unde sunt 4 mostenitorii. Vrem sa dezbatem mostenirea dar nu stim unde sunt ceilaltii mostenitorii. Nu sa tinut ... (vezi toată discuția)