Am primit o notificare sa nu mai folosim numele unui produs nutritional " Dino Rubinosa " ca o companie are inregistrata marca "Rubinosa" pe clasa 5.
Ar fi o solutie sa inregistram marca Dino Rubinosa in clasa 35 deoarece noi nu suntem producatorii acestei marci, suntem numai revanzatori.
Si daca DA, dupa ce voi depune cererea de inregistrare, probabil o sa am o opozitie din partea lor, cu ce argumente as putea sa vin eu ca sa reusesc sa imi pot folosi numele in continuare.
Cereti firmei care va transmis notificarea sa va transmita copia inregistrarii marcii RUBINOSA.
Dupa informatiile mele se pare ca marca RUBINOSA nu are protectie in Romania ( respectiv nu exista o marca comunitara, internationala sau national in RO).Daca veti avea copia certificatului de inregistrare a marcii RUBINOSA, veti putea constata unde( in ce stat) aceasta marca are protectie. Atunci putem sa mai discutam.
nu ar fi o solutie. o sa va treziti cu opozitie si o sa pierdeti ptr ca serviciile de vanzare pe clasa 35 pe cale vreti sa le desemnati sunt servicii conexe celor din clasa 5 desemnate de marca opusa.
in cazul in care dvs vindeti produsele lor originale, puteti sa folositi marca Rubinosa in conditiile art 38 si 39 din Legea 84/1998, fara ca aceasta folosire sa poata fi considerata incalcare.
Intr-adevar, marca Rubinosa nu pare sa fie inca inregistrata. Solicitati intai certificatul de inregistrare pentru a va convinge - asa cum vi s-a spus mai sus.
Pe de alta parte, sunt de acord cu edipav: serviciile sin clasa 35 sunt conexe produselor din clasa 5. Daca marca Rubinosa chiar se dovedeste a fi inregistrata pe clasa 5 (asa cum sustine acea companie), solutia nu este sa inregistrati pentru clasa 35 pentru ca veti pierde, cel mai probabil.