avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA MASURA 141
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA MASURA 141

As dori sa stiu ce acte imi trebuie sa am cand imi deschid pfa persoana fizica autorizata.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:02, 4 Iunie 2013
Gasiti detalii aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa transportator marfuri ionelageorgiana ionelageorgiana as dori sa sevin transportator de marfuri...as vrea sa deschid un pfa...ce acte imi sunt necesar? imi trebuie licenta de transport marfa? daca deschi pfa-ul pe ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor pfa - taraba in piata krysha22 krysha22 Buna seara As dori sa imi deschid o masa in piata pt comert cu amanauntul in sistem pfa Ma intereseaza cat costa actele, cat timp dureaza si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma sau persoana fizica? lacramioara_ilie lacramioara_ilie Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa incepem o afacere de familie si anume: inscriptionari pe ceramica. Nu stim insa daca este necesar sa infiintam o firma sau ... (vezi toată discuția)