am un proiect pe masura 112 -ferme de subzistenta-si nu mai am suprafata de teren impusa in proiect.ce mi-se poate intimpla?
ce masuri legale se pot lua impotriva mea?
Ati primit finantare? ati semnat contractul? Daca nu atunci puteti notifica APDRP ca nu mai intruniti conditiile si nu semnati contractul.
Dacainsa ati semnat contractul si ati primit finantare si nu mai aveti suprafayta inscrisa in proiect , va trebui sa returnati banii care i-ati primit cu dobanzi si penalizari si sa reziliati contractul.
am primit doar 60%-6000 euro,acesta este al 2-lea an de proiect,nu am facut cererea pentru a 2-a transe si imi lipsesc din totalul de 4 ha doar 5000 de metri.
Cele 4 hectare sunt din suprafata initiala sau fac parte din cresterea de UDE la care v-ati angajat pentru anul 2?
"ATENIE! Daca la verificare se constata neîndeplinirea activitatilor prevazute în Planul
de afaceri, APDRP va proceda la recuperarea sprijinului acordat." Citez din Ghidul solicitantului.
Ar fi bine sa vedeti cum puteti rezolva completarea celor 5000 de mp.
Masura 112
bdany
Buna ziua,
Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112.
Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)