avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antene pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antene pe bloc

Care sunt obligtiile unei asociatii de proprietari atunci cad inchiriaza terasablocului pentru instalarea de antene pentru telefonia mobila ? Dar firma care instaleaza antenele ? Poate primaria sa solocite Asociatiei sa dea jos antelele si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:19, 5 Iunie 2013
Aprobarile pentru montarea de antene de telefonie mobila pe terasa blocului cad in sarcina firmei care le monteaza, primaria nu poate sa oblige asociatia sa le dea jos.
Noi avem o firma care doreste sa monteze 2 antene, am luat aprobarea proprietarilor dar in special a celor de la ultimul etaj (firma care doreste sa monteze antenele a venit si cu un notar pentra a semna contractul cei de la ultimul etaj), iar acum iau aprobari pentru montare si pentru a trage curent electric separat de cel a condominiului.
Obligatii sunt stabilite in contract atat pentru asociatie cat si pentru firma cu antenele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena parabolica mfrincu mfrincu as dori sa stiu ce aprobari sunt necesare pentru montarea unei antene parabolice de telefonie mobila pe acoperisul unui bloc? (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Montare antena gsm cristiangata cristiangata Buna seara, s-a schimbat legea privind montarea antenei gsm adica se poate monta antena chiar daca o familie de la ultimul etaj nu ii de acord cu acest lucru ... (vezi toată discuția)