avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nelamurire - nu inteleg raspunsul primit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nelamurire - nu inteleg raspunsul primit

Buna ziua !! Am o problema mai complicata cu o suprafata de teren in intravilan,am facut sesizari la toate institutiile de stat si am primit ca raspuns : -,, Pana la intocmirea situatiei centralizatoare la nivel local, se suspenda emiterea hotararilor de validare/invalidare de catre comisiile judetene de fond funciar sau,dupa caz,de catre Comisia de Fond Funciar a Municipiului Bucursti ,eliberarea titlurilor de proprietate ,punerea in posesie de catre comisiile locale de fond funciar ,precum si orice alte proceduri administrative in domeniul restituirii fondului funciar,,,,,, - Acesta este raspunsul pe care l-am primit si se aminteste de legea 165/2013 ,art 7 ....-V-as ruga frumos daca se poate sa-mi explicati mai pe indelete ce inseamna asta ? Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Cadastru, titlu proprietate iulian1968 iulian1968 Buna seara, Numele meu este Iulian si voi incerca sa aduc in discutie un subiect ,,fierbinte\\" ,mai ales pt mine si familia mea. Tatal meu s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate sinad sinad Va rog un raspuns cat mai pertinent si elaborat Tatal meu decedat a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in anul 1991 pe legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu prin instanta dan_ionescu dan_ionescu Buna ziuamdetin un teren de 16 Ha extravilan la care pe baza actelor legale am adeverinta si proces verbal de punere in posesie care are mentiunea ca tine loc ... (vezi toată discuția)