avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in CAEN 8299 cu Diploma de facultate lb. ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in CAEN 8299 cu Diploma de facultate lb. Romana-Engleza

Buna ziua,

as dori sa va intreb daca pot infiinta PFA, cod CAEN 8299
Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a. cu diploma de facultate de stiinte si litere: Lb Romana - Lb Engleza

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:16, 6 Iunie 2013
Va faceti intreprindere individuala si la acest cod nu va cere nimeni diploma de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Muncesc de acasa pentru o companie de retail din uk paulamm paulamm Buna! Muncesc de acasa pentru o companie de retail din UK in departamentul de achizitii: comand stoc, tin evidenta acestuia, mai vorbesc cu clienti sau cu ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pfa Stipe Stipe Buna ziua! Am apelat la serviciile unei companii ca sa ma fac PFA iar ei mi-au recomandat codul CAEN 8299 (Alte activitati de servicii suport pentru ... (vezi toată discuția)