avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

buna.am nascut in 30.04.2012,iar eu in acel moment nu eram angajata.sotul meu a continuat sa merga la servici,nu a ramas in concediu de paternitate si am beneficiat de stimulentul de insertie.acum eu am primit o aferta de loc de munca.intrebarea mea e daca merg la acel loc de munca pierdem stimulentul de insertie sau beneficiem in continuare de el?trebuie sa anunt la primarie ca m-am angajat?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:21, 6 Iunie 2013
Sotul dvs nu pierde stimulentul de insertie indiferent daca dvs realizati venituri din salarii sau nu.
Dreptul la stimulentul de insertie ii apartine oricaruia dintre parintii copilului, care indeplinesc conditiile prev de OUG 111/2010.
Incetarea platii stimulentului de insertie are loc doar in cazul in care copilul implineste 2 ani, are loc decesul copilului ori nu va achitati taxele si impozitele locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului sanducatanas sanducatanas Sunt salariat si vreau sa intru in concediu de paternitate pentru cresterea si ingrijirea copilului.Vreau sa intreb daca optez pentru 1 an dupa cate luni pot ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie dupa noua lege? termo termo buna seara daca sunt in concediu pt ingrijirea copilului din luna mai 2012, dupa noua lege mi se va recalcula indemnizatia? si daca da, trebuie duse alte ... (vezi toată discuția)