avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Facturi Fiscale cãtre Persoane Fizice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Facturi Fiscale cãtre Persoane Fizice

Bună ziua,

Întrebare simplă, cu care nu reușesc să mă lămuresc:

În momentul în care emit o factură fiscală unei persoane fizice (pentru prestări servicii și/sau alte bunuri), ce date am nevoie de la beneficiar?

Este suficient numele si seria/numărul C.I.? Codul fiscal zice "codul de identificare fiscala al beneficiarului". La ce se referă în cazul unei persoane fizice?

Mi se pare aberant să solicit clientului CNP-ul.
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 10:03, 7 Iunie 2013
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura si chitanța pentru organizare evenimente , sau casa de marcat Miboicu Miboicu Buna ziua . In prezent activez ca solist la nunti si organizez evenimente . Am o întreprindere individuală . Doresc sa le ofer clienților o ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal-certificat energetic liliana05 liliana05 serviciile efectuate pentru realizarea si emiterea certificatului energetic pentru contructii trebuie insotite de bon fiscal sau e suficienta factura fiscala ... (vezi toată discuția)
Obligativitate bon fiscal g_adry g_adry Este obligatoriu ca o firma ce comercializeaza si instaleaza sisteme de energie regenerabila (sisteme solare apa calda si electricitate) este obligata sa ofere ... (vezi toată discuția)