avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rupere sigiliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rupere sigiliu

buna seara
ma numesc Daniela si am problema cu firma distrigaz confort

in luna mai am primit o instiintare de la GDF Suez Energy Romania precum ca mi s-a expirat revizia la instalatia de gaz si ma roaga sa fac demersuri pentru efectuarea reviziei instalatiei de utilizare pana la data de 30.05.2013, demers pe care l-am si facut cu o firma autorizata ANRE pe data de 28.05.2013,dar pe data de 06.06.2013 vine o alta firma si imi rupe sigiliul pus de firma cu care am incheiat contractul de revizie si isi pune sigiliul sau si imi face si acesta un contract ,
intrebarea mea este urmatoarea:cu ce drept rupe cea de-a doua firma, sigiliul pus de firma anterioara?din moment ce prima firma mi-a pus deja sigiliul.
nu este aceasta o infractiune contra demnitatii???????conform codului penal art.243

Alte discuții în legătură

Distrigaz ancanina ancanina Verificare instalatiei de gaz din 2 in 2 ani! (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Rupere sigiliu robinet instalatie gaze AlexSa13 AlexSa13 Buna ziua, In cursul zilei de ieri 22.01.2019 cei de la Distri GAZ au venit si au inchis robinetul la gaze si au pus sigiliu. Motiviul sigilarii: Lipsa ... (vezi toată discuția)