Societatea la care lucrez a fost sanctionata de CNADR cu o amenda de 30.000 lei. Procesul verbal de contraventie a fost transmis prin posta, dar nu l-am primit, astfel ca CNADR a solicitat Administratiei Finantelor Publice Bucuresti executarea societatii noastre. Am contestat aceast titlu executoriu la judecatorie, care a admis contestatia noastra avand in vedere ca procesul verbal nu a fost predat societatii noastre, deoarece reprezentantul postei a facut un fals in sensul ca pe confirmarea de primire a trecut ca a predat acest proces verbal secretarei, fara a mentiona numele si prenumele, o semnatura indescifrabila si fara stampila societatii noastre.
AFP Bucuresti a facut recurs, instanta admite recursul, modifica sentinta judecatoriei in sensul ca respinge contestatia la executare ca neintemeiata.
Pot ataca aceasta hotarare irevocabila. Va multumesc.
Mai mentionez ca am contestat la judecatorie acest titlu executoriu, instanta a avut in vedere faptul ca procesul verbal nu a fost predat legal in termen legal si ca aceasta contraventie sa prescris conform art. 14 din OG2/2001, iar executarea silita a amenzii a ramas fara obiect.