avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... HOTARARE IREVOCABILA, CALE DE ATAC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

HOTARARE IREVOCABILA, CALE DE ATAC

Societatea la care lucrez a fost sanctionata de CNADR cu o amenda de 30.000 lei. Procesul verbal de contraventie a fost transmis prin posta, dar nu l-am primit, astfel ca CNADR a solicitat Administratiei Finantelor Publice Bucuresti executarea societatii noastre. Am contestat aceast titlu executoriu la judecatorie, care a admis contestatia noastra avand in vedere ca procesul verbal nu a fost predat societatii noastre, deoarece reprezentantul postei a facut un fals in sensul ca pe confirmarea de primire a trecut ca a predat acest proces verbal secretarei, fara a mentiona numele si prenumele, o semnatura indescifrabila si fara stampila societatii noastre.
AFP Bucuresti a facut recurs, instanta admite recursul, modifica sentinta judecatoriei in sensul ca respinge contestatia la executare ca neintemeiata.
Pot ataca aceasta hotarare irevocabila. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaiciornei , utilizator 14:01, 7 Iunie 2013
Puteti incerca printr-o contestatie la titlu,impotriva titlului executoriu emis de finante si in caz ca vi se admite,sa solicitati revizuirea.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
avvalentina, utilizator
Titlu executoriu a fost emis in 28.12.2010, administratorul societatii la primit in data de 26.06.2011. Nu este prea tarziu.
Contestatia la titlu in astfel de cazuri nu are termen, poate fi formulata oricand in cursul executarii silite.
Mai mentionez ca am contestat la judecatorie acest titlu executoriu, instanta a avut in vedere faptul ca procesul verbal nu a fost predat legal in termen legal si ca aceasta contraventie sa prescris conform art. 14 din OG2/2001, iar executarea silita a amenzii a ramas fara obiect.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
mihaiciornei, utilizator
Sunteti consilierul juridic al firmei?Cititi si codul p.fiscala si o sa intelegeti ce vreau sa spun.

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita frexalina frexalina se poate solicita suspendarea executarii silite a unui titlu executoriu emis de AFP chiar daca a trecut termenul de contestatie la executare? Prcesul verbal ... (vezi toată discuția)
Speta administratia finantelor publice tulcea! corinabaluta corinabaluta buna! va prezint o speta care imi da ceva semne de intrebare privind procedura: la data de 12.02.2009 AFP Tulcea a intocmit un proces verbal de constatare si ... (vezi toată discuția)
Urgent, un sfat va rog frexalina frexalina pot solicita suspendarea executarii unui titlu emis de AFP chiar daca nu mai sunt in termenul de 15 zile? Procesul vb. in baza caruia a fost emis titlul ex. a ... (vezi toată discuția)