avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare teren Primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare teren Primariei

buna ziua, Am un teren pe care am gasit sa-l vand doar ca este o problema si anume:in ctr meu de v-c este specificat ca terenul este grevat de 3m in partea de N , iar primaria acum in PUZ-ul respectiv imi cere sa cedez 3 m in partea de sud. mi s-a spus ca sunt obligata sa cedez si in sud cf puz si in nord cf ctr v-c?

Alte discuții în legătură

Puz la teren intravilan flo1982 flo1982 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu PUZ-ul la un teren intravilan. Cei de la primarie nu-mi acorda PUZ-ul pentru a porni un proiect de casa, pana nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumpararii unui teren NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren pentru a construi o casa si am o vaga idee ref la ce acte sa-i solicit vanzatorului: 1. cartea funciara? 2. ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)