avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si uz de fals

buna ziua...am si eu o poveste cam aiurea......am inselat 2 case de amanet cu o copie falsa si cu 2 lanturi si o bratara care erau suflate.....am incasat per total suma de 74 mil adica 7400 ron.....intre timp a intrat bineinteles si politia pe fir dupa care m-au luat la declaratie.in prima faza nu am recunoscut nimik,dar dupa ce mi-au dat filmarile..pana mea nu am avut de ales.....am recunoscut....am dat inapoi si prejudiciu...dupa care politistul care ma anchetat mi a promis ca imi da o amenda administrativa in val de vreo 1000ron,,,dar acum m-am trezit ca mi a trimis dosaru la procuroare dupa care mi l-a trimis in instanta....ce sanse am sa scap......nu stiu poate cu suspendare??????ajutati ma va rog!multumesc!
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 20:17, 16 Iunie 2013
Art 215Cp= 3-15 ani.
Art.320 ind.1 Cpp pentru tine= 0
Intre 1 si 2 ani cu suspendare cu ajutorul lui Dumnezeu.
4-5 ani trebuie sa fii cumintel.
Succes.
Casele de amanet au personal calificat si solutii speciale pentru verificare,inainte de a le amaneta nu au fost verificate?
Si eu cred ca au fost verificate,dar daca erau foarte bine suflate cu Au.?
Si cei de la NASA au facut naveta spatiala care a dus la moartea a 7 cosmonauti.
Oare nu aveau oameni experimentati?
Si totusi s-a intamplat
da...multumesc frumos!acum ramane de vazut oricum pana acum eram curat ca lacrima!
ba da bineinteles ca au fost probate de fetele de la amanet dar ironia sortii e ca ele nu erau nici decum din aur ci din inox si nu eram suflate erau placate si parerea mea ca ele nu auveau nici macar 1gr de aur in compozitia lor pt ca erau fff ieftine...imaginati-va ca un lant din acela cu pricina l-am luat la o valoare de vreo 60 ron si am luat pe el 3000.....{30 de mil)si nu am fost cu,carte de identitate am fost cu o copie de un buletin si aveam poza mea pe ea........si tot mi le-au acceptat...dar in fine greseala este greseala si pana la urma urmei intr o buna zi trebuia platita.....va multumesc frumos tuturor si o sa va tin la curent cu ce va urma.....sper sa fie bn......multumesc inca o data!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! as avea rugămintea sa ma ajutați intr-o situatie. ... Antyn22 Antyn22 Bună ziua! As avea rugămintea sa ma ajutați intr-o situatie. În Noiembrie 2019 am fost dat afara de la o casa de amanet, după ce s-au verificat câteva ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Imputare fortata florindiaconu florindiaconu buna seara, sora mea lucreaza la o casa de amanet. Intruna din zile a venit un client cu un obiect din aur sa il vanda, l-a verificat si s-a dovedit a fi aur. ... (vezi toată discuția)