avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intrunire conditii de legalitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intrunire conditii de legalitate

Semnarea unui contract de achizitie publica este dovada faptului ca oferta de pret si cea tehnica au intrunit toate conditiile de legalitate?
Care dintre cele doua angajeaza d.p.d.v. juridic: contractul sau oferta de pret si cea tehnica?
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 14:56, 10 Iunie 2013
DAca semnati un contract de achizitii publice, inseamna ca vi se atribuie contractul. Sunteti ofertantul castigator.
Oferta tehnica si financiara sunt conforme sau neconforme/inacceptabile. Daca semnati sunt conforme. Legale? Nu stiu la ce va referiti.

Angajeaza dpdv juridic, la ce? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)
Comunicare rezultat castigator licitatie carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, Ma intereseaza sa aflu daca AC are indatorirea/obligatia de a transmite in afara de comunicarea unui ofertant a carui oferta a fost respinsa, si ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)