avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am contract de închiriere cu ANL iar primãria a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am contract de închiriere cu ANL iar primãria a majorat chiria. Este legal?

am un contract de inchiriere anl cu durata de 5 ani,si acum primaria a facut un act aditional pt majorarea chiriei.
contractul expira in dec.
e ceva legal?
va multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 00:38, 13 Iunie 2013
Poate fi atat o modificare ca urmare a depasirii varstei de 35 de ani, situatie in care nu se mai beneficiaza de chirie subventionata, cat si o modificare intervenita din vointa Consiliului, atunci cand acesta aproba un proiect de majorare a chiriilor prin includerea in pretul acestora a unor "elemente" ce nu erau incluse anterior. De exp: costurile cu efectuarea unor reparatii- pe care poate ca pana ieri nu le plateati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare chirie anl Augusta2010 Augusta2010 Cand se recalculeaza chiria ANL pentru titularii de contract care au implinit 35 de ani si care au contracte incheiate de mai mult de 5 ani? Fix la implinirea ... (vezi toată discuția)
Chirias la primarie in bloc fara autorizatie de constructie goghita goghita Sunt chirias ANL in celebrele blocuri construite in Timisoara, fara autorizatie de constructie despre care vuieste toata presa. De aprox 1 an se cearta ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract anl teo11 teo11 am 38 ani si locuiesc in bloc anl ca chirias din 2003.dupa ce am implinit 35 ani contractul de inchiriere i-l prelungesc in fiecare an.Anul acesta primaria ... (vezi toată discuția)