avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare drepturi salariale

Buna seara.
Sindicatul in care eram inscrisa a castigat un proces cu niste drepturi salariale.
Mi s-a spus sa merg la tribunalul din judetul in care am adresa stabila, mentionez ca am lucrat in alt judet si sa cer o copie,originalul dupa sentinta castigata definitiva,irevocabila si executorie.Este corect?Care sunt pasii? Nu am avut niciodata de a face cu tribunalul si nu stiu demersurile.As dori sa primesc banii toti odata deoarece nu mai sunt salariata companiei la care am lucrat.Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi banesti castigate in instanta raluca-mihaela raluca-mihaela Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca castigat - firma in insolventa craciun jean craciun jean Buna ziua. Am castigat un litigiu de munca si prin hotararea judecatoreasca mi se acordau drepturile salariale pe ultima luna lucrata si banii de concediu. ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)