avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferare vechime munca Cipru in Romania.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferare vechime munca Cipru in Romania.

Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Muncesc de aproape 3 ani in Cipru, cu contract de munca legal, in acest timp fiind platite asigurarile sociale si de sanatate. Ce acte (formulare speciale) ar trebui sa iau din Cipru pentru a putea face transferul vechimii in munca pe cartea de munca in Romania si unde pot fi depuse ele in tara pentru a fi luate in considerare? Multumesc eventualelor raspunsuri.
Formularul E207.
Un topic similar veti gasi la adresa care va da si raspunsul cautat:
www.avocatnet.ro/content/for... ;)
Multumesc pentru raspuns si pentru link-ul oferit (sunt foarte multe subiecte pe forum si eu nu am reusit sa dau de topicul acesta). Stiti cumva daca acea adresa pe care eu ar trebui sa o ridic de la Oficiul de Munca din Cipru trebuie tradusa in romaneste?!
Formularul E 207 - „Certificat privind cariera de asigurat” se foloseste pentru pentru stabilirea drepturilor de pensie.
Perioadele de timp lucrate în străinătate de cetăţenii romani se dovedesc cu actele originale emise de unităţile la care s-a desfăşurat activitatea, în afară de cazurile în care, în convenţiile încheiate de România cu alte state, se prevede altfel.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana de 68 de ani mircea_arj mircea_arj Buna ziua, am un angajat in varsta de 68 de ani ,nu vine din somaj,nu are pensie de boala.Vreau sa-l angajez si persoana ma intreaba daca are ceva reducere ... (vezi toată discuția)
Vechime in strainatate simona3 simona3 Buna ziua, As dori sa aflu cum se poate face dovada faptului ca ai muncit in strainatate ( Italia), in ultimii ani.Precizez ca nu imi trebuie aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensionar in romania solicita dupa 10 ani de munca in ue, recalcularea pensiei lungus22 lungus22 Sunt pensionara in Romania din 2004. Am avut 30 de ani de munca in Romania si am mai muncit 10,5 ani in Spania. Solicit pensia in Spania fiindca m-am stabilit ... (vezi toată discuția)