avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare microfirma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare microfirma

puteti ,va rog ,sa imi spuneti care sunt actele necesare accesarii de fonduri nerambursabile in vederea costituirii unei microintreprinderi
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
dekel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:12, 10 Iunie 2013
Va rog sa fiti explicit. Doriti infiintarea unei societati,SRL, PFA, Intreprindere individuala,intreprindere Familiala?
Acele fonduri nerambursabile la care faceti referire este incrierea unui SRL Debutant care este scutit de plata costurilor de infiintare, nu primeste fonduri nerambursabile pentru asta. Daca faceti un SRL-D puteti aplica in 2 programe pe care le gasiti aici:
[ link extern ] /
pentru a primi fonduri nerambursabile dupa ce aveti un plan de afaceri. Cititi detalii privind si domeniile care primesc aceste fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)