In acest domeniu , al afacerilor, exista o terminologie specifica pe care dvs trebuie sa v-o insusiti asa cum este ea in legislatie si proceduri. Copy/paste am dat pentru a nu bate la tastatura in aceiasi termeni, ceea ce este scris deja.
S-o luam cu inceputul:
In postarea anterioara la art. 2 este explicat ceea ce inseamna intreprindere.
1. Pentru a prezenta proiectul nu aveti nevoie de consultanta juridica aveti nevoie de un plan de afaceri pe care il gasiti pe site-ul pe care l-am indicat mai sus. Aceste planuri de afaceri se incarca on-line pe site, nu trebuie sa mergeti ca sa-l sustineti.
2. Daca cititi cu atentie ghidul solicitantului , la capitolul 3 , nu este specificata ca si conditie de infiintare a SRL-D lipsa cazierului. Cazierul fiscal se solicita la depunerea actelor pentru infiintarea SRL-D. Cazierul judiciar nu este solicitat, asta nu inseamna ca nu se verifica. Raspunsul competent il obtineti la ONRC.
3. Daca nu aveti infiintata societatea nu puteti depune proiectul. In numele cui depuneti dvs proiectul? Cititi cu atentie in ghidul solicitantului si veti vedea ca se finanteaza societati, nu persoane fizice. Doar in PNDR , agricultura, este permisa infiintarea dupa depunerea documentatiei proiectului. NU ati specificat unde doriti sa deschideti firma in mediu rural sau urban?
4. Eu am idee care sunt domeniile de activitate se pot solicita fonduri nerambursabile, dar pe dvs doresc sa va indrum a le citi pe site
[ link extern ] /
Fondurile nerambursabile sunt de foarte multe feluri: guvernamentale prin AIPPIMM, europene prin programele operationale
[ link extern ] .
PFA nu este finantat prin fonduri guvernamentale decat intr-un caz-mestesuguri.
Va recomand sa urmati un curs de competente antreprenoriale in zona dvs , la firme private, la universitati, exista si proiecte pentru tineri care se deruleaza le gasiti pe internet, pentru a invata sa debutati in afaceri, sa dezvoltati afacerea si multe altele necesare pentru acest domeniu.
Pentru neclaritati reveniti cu intrebari.