avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Deconectare retea energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Deconectare retea energie electrica

Ma numesc Neamt Costan ,locuiecs in Cluj Napoca.
Casa parinteasca este in localitatea Soporu De Campie jud Cluj ,parintii sunt decedati inca nu am facut succesiunea pe casa.
Facturile de curent electric le platesc eu.Dintr-o eroare nu am achitat factura din martie dar am achitat-o pe cea urmatoare din aprilie.
Pentru neplata a 30 lei am fost deconectat.
Am facut contestatie dar nefiind titular au raspuns ca nu imi pot furniza nici o reletie despre contractul de furnizare a energiei electrice.
Am fost reconectat dupa ce am platit cca 200 lei.
Uitandu-ma peste facturi am constata ca am fost deconectat pentru o factura neplatita care continea o estimare a consumului de curent electric,diferenta dintre consumul estimat (148kW)si consumul efectiv citit la ultima facturare (98kW) este de 50kW adica aproximativ acea suma de pe factura de 30 lei.
In concluzie am fost deconectat pentru niste kW pe care nu i-am consumat.
Cum imi pot recupera suma de lei pt reconectare ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:17, 10 Iunie 2013
sopor a scris:
Cum imi pot recupera suma de lei pt reconectare ?

Va costa mai mult efortul decat banii pe care vreti sa ii recuperati. Electrica este foarte rigida la astfel de solicitari si cred ca o sa va luptati cu morile de vant. Electrica detine monopolul.
Va sfatuiesc sa le puneti cruce banilor respectivi fiind o suma mica, parerea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)
Cez romania ildor64 ildor64 Buna ziua. O problema cu CEZ Romania In luna noiembrie am fost deconectat de la reteaua de alimentare cu energie electrica. Pentru factura de recalculare ... (vezi toată discuția)
Deconectare fãrã preaviz vlsanna vlsanna Bună ziua! Ieri mi s-a întâmplat un lucru extrem de neplăcut: am fost deconectat de la rețeaua electrică. E adevărat că aveam o factură ... (vezi toată discuția)