avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii de plata la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii de plata la CIM

Buna ziua,
Am nevoie de ajutor intr-o privinta. Baiatul meu e angajat in cadrul intreprinderii familiale. Are 1000 ron in contractul de munca.Cat trebuie sa platesc eu pe luna contributii, impozit, etc in situatia in care lui nu ii opresc nimic, ii dau 1000 lei bani in mana?
Cineva mi-a spus ca trebuie sa platesc cam 550 ron pe luna .
Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 11 Iunie 2013
Daca 1000 lei este salariul brut , atunci angajatorul (patronul) plăteşte la bugetele de stat suma de 281 lei. Detalii gasiti aici
[ link extern ]

Daca 1000 lei este salariul net, angajatorul (patronul) plăteşte la bugetele de stat suma de 387 lei.
Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este plata totala a unui angajator catre stat pentru un angajat cu salariul minim pe economie in anul 2015? LiliaCr LiliaCr Buna seara! Sunt nelamurita in privinta cheltuielilor catre stat, suportate de un angajator pentru angajatul cu salariul minim pe economie. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)
Taxele angajatorului la stat pentru angajat minca gabriela minca gabriela care este suma totala care o plateste angajatorul angajatului la stat, la salariul brut de 760 ron pe luna.? (vezi toată discuția)