avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nelamurire suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nelamurire suspendare permis de conducere

Am o problema , mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate la pietoni (chiar daca am acordat prioritate) in fine am contestat , am facut cerere de grefa , am fost si mi-am recuperat permisul . Precizez ca inca nu s-a judecat si nici nu stiu termenul , asta se intampla in februarie-martie. Problema e ca saptamana trecuta iar mi-a fost suspendat permisul de conducere tot pe o perioada de 30 de zile, si acum vin cu intrebarea fiindca am fost speriat de niste insi . Exista posibilitatea daca pierd procesul intentat in februarie sa se anuleze permisul pentru ca mi-a fost supendat de 2 ori in mai putin de 6 luni? Exista posibilitatea sa se prelungeasca perioada de suspendare de la 2 luni cumulate la 3 luni? Ce se va intampla defapt?
Cel mai recent răspuns: edee , utilizator 10:45, 11 Iunie 2013
OUG 195/2002, ART. 114

HG. 1391.2006, ART. 203.

OUG 195/2002, ART. 106, alin. 2
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
andreicfr, utilizator
m-ai lamurit bustean , ca tufa eram deja
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
edee, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate sustinere test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație safety safety Buna ziua Pentru neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton la o trecere de pietoni, cf art 100 alin (3) lit b) din OUG 195/2002 republicata privind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar penal - accident rutier cu victima GeorgescuIONN GeorgescuIONN Clasare dosar penal - accident cu victima Buna ziua, Am avut ghinionul acum un an sa-mi sara o persoana aflata in stare de ebrietate in fata masinii pe ... (vezi toată discuția)