avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE CERTIFICAT DE ACTIONAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE CERTIFICAT DE ACTIONAR

am un CERTIFICAT DE ACTIONAR primit de bunicul meu in 1996 de la stat.bunicul meu a decedat in 2000 iar tatal meu a dezbatut mostenirea cu ceilalti frati si au un certificat de mostenitor unde sunt trecuti toti fratii.in 2011 a decedat si tatal meu .cum pot lua dividentele pt. acest cupon daca ceilalti frati ai tatalui sunt deacord cu acest lucru?imi pot face o procura la notariat?ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:50, 11 Iunie 2013
In caz ca nu apare in certificatul mostenitor, solicitati emiterea unui supliment la notarul care a emis initial certificatul. Cu acest supliment mergeti si cereti-va drepturile.
fratii tatalui nu mi pot da o procura de la notar pt a ridica banii pe dividente?
Sigur ca va pot da. Atat procura sa ridicati dividendele si daca e cazul de supliment la suc cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot ridica dividendele de la o firma de catre tatal meu, atata timp cat fratele tatalui meu nu doreste sa isi dea acordul pentru acestea? carmennecula carmennecula Buna ziua, Parintii tatalui meu au investit cele 2 certificate de actionar acum 10 ani la o societate care si astazi este pe profit. Menionez ca tatal meu mai ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? cositel94 cositel94 Buna seara! am o nelamurire in legatura cu o problema. Avem un act de proprietate pt terenurile intravilane pe numele trabunicului meu, care practic impartise ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar fara toti mostenitorii mary6 mary6 Buna dimineata. In anul 2000 a decedat bunica mea din partea tatalui, aceasta avand 4 copii mostenitori,implicit tatal meu.In anul 2006 ulterior decesului ... (vezi toată discuția)