imi spuneti si mie va rog cum pot sa aflu rezultatul probelor biologice.stiu ca dosarul inca este la politie trebui sa intreb acolo? si ei sunt obligati sa-mi spuna?dosarul poate sa mil prezinte mie sau doar in prezenta unui avocat? astept raspunsuri cat mai urgent va multumesc celor care acordati timp unuia ca mine :)
am fost la politie si mi sa comunicat doua nr de la dosar unul la politie si unul de la parchet.rezultatul probelor biologice a fost 1,59 respectiv 1,65. am mai dat o declaratie in care refuz recalcularea (la indrumarea agentului). credeti ca procurorul ar putea sa-mi dea neiceperea urmaririi penale si sa scap cu o amenda administrativa?
Solutionare
ContSters104996
Buna ziua,
Exista un dosar penal cu acuzatia de calomnie, partile s.au inteles, dar dosarul a ajuns la parchet unde s.a dispus NUP, ce urmeaza acum: amenda ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup?
george70
Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)