avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consultare dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consultare dosar penal

imi spuneti si mie va rog cum pot sa aflu rezultatul probelor biologice.stiu ca dosarul inca este la politie trebui sa intreb acolo? si ei sunt obligati sa-mi spuna?dosarul poate sa mil prezinte mie sau doar in prezenta unui avocat? astept raspunsuri cat mai urgent va multumesc celor care acordati timp unuia ca mine :)
Cel mai recent răspuns: mirceapmf , utilizator 22:28, 12 Iunie 2013
Va vor comunica rezultatul, dar banuiesc ca inainte vor sa va audieze in vederea calculului retroactiv.
va multumesc pt raspuns dar cand ma va audia ca au trecut 3 luni si nu m-a chemat pe la politie.
Mergeti sa va interesati la cel care instrumenteaza dosarul care este stadiul cercetarilor.
am fost la politie si mi sa comunicat doua nr de la dosar unul la politie si unul de la parchet.rezultatul probelor biologice a fost 1,59 respectiv 1,65. am mai dat o declaratie in care refuz recalcularea (la indrumarea agentului). credeti ca procurorul ar putea sa-mi dea neiceperea urmaririi penale si sa scap cu o amenda administrativa?
Nu cunosc dosarul dvs si situatia de fapt, dar la valorile acestea cu siguranta veti fi trimis in judecata si condamnat, nici vorba de NUP.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)
Solutionare ContSters104996 ContSters104996 Buna ziua, Exista un dosar penal cu acuzatia de calomnie, partile s.au inteles, dar dosarul a ajuns la parchet unde s.a dispus NUP, ce urmeaza acum: amenda ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)