avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Unic ofertant la licitatia electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Unic ofertant la licitatia electronica

Buna ziua,

Am participat la o licitatie deschisa cu faza finala licitatie electronica, unde suntem singurul ofertant(mentionat pe pagina SEAP). Dorim sa stim daca este OBLIGATORIU sa modificam valoarea ofertei in SEAP pentru a o confirma? Sau doar trebuie sa stam s ase inchida LE ca sa fim declarati castigatori?Mentionam ca dorim sa pastram oferta initiala, cea anterioara licitatiei electronice si care apare si pe site-ul SEAP.
Ce se intampla daca introduc aceeasi valoare in seap?Mentionez ca exista pas de licitare.O ia sistemul ? Ma descalifica?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:50, 12 Iunie 2013
Nu se intampla nimic.
art.44, alin.2 din HG 925

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica lucrari de constructii-valoarea estimata deltaco deltaco Buna ziua. Tocmai am iesit de la o sedinta de deschidere a ofertelor pentru achizitia lucrarilor de constructii. si am si eu o intrebare. In cazul unei ... (vezi toată discuția)
Licitatie si interpretare art.44 hg 1660/2006 melcsy melcsy si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica mihai alexandru mihai alexandru se participa la o licitatie iar din toate persoanele partcipante ramane doar una restul fiind descalificate pe motivul intocmirii dosarului.(lipsesc anumite ... (vezi toată discuția)