avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de recurs

am pierdut si recursul la curtea de apel intr.un proces de contencios administrativ..Am inteles ca se poate ataca mai departe ........sa merg mai departe ...ACUM DORESC SA.M IAU UN AVOCAT FARA AVOCAT IN FATA INSTANTEI ESTI MORT..care este termenul care poate trece de la pronuntarea curtii si pina la atacarea recursului...VA MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
suleimanmagnificul, utilizator
Cel mai recent răspuns: suleimanmagnificul , utilizator 15:40, 14 Iunie 2013
este ))))
uneori si cu avocat esti mort
depinde....
exemplificativ pt contesttie in anulare cum ca instanta nu s-a pronuntat pe unul sau mai multe motive termenul curge de la data cand ati luat la cunostinta dar nu mai mult de un an
pentru o revizuire a hotararii de fond cum ca aveti inscrisuri noi termenul e de 30 zile de
exemplele pot continua..
de ce credeti ca aveti dreptate?
ptr ca ptr aceeasi fapta am fost cercetati 12 si am fost dati afara doar 2 adica cei fara relatii....cum se intimpla mereu in RO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo geo-vem geo-vem Bun..deci sunt la contestatie in anulare,ar trebui sa fac recurs la ea? ,si pe urma la CEDO sau care sunt pasii?am avut pe fond,recurs si acuma contestatia in ... (vezi toată discuția)
Contestația în anulare divort noriszah noriszah Care sunt cazurile de acceptare a contestatiei in anulare in procesul de divort? (vezi toată discuția)
Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)