avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor la salariu pentru implementare proiecte cu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor la salariu pentru implementare proiecte cu fonduri Europene

Buna ziua
Este vre-un act normativ in vigoare care prevede ca functionarii publici, sau cei asimilati, care sunt implicati in implementarea unor proiecte cu fonduri Europene (ex. fonduri nerambursabile 85%) pot(sau trebuie) sa primeasca un spor la salar?
Eu sunt intr-o astfel de situatie si nu stiu daca pot beneficia de un astfel de spor.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: bianka30 , utilizator 20:21, 24 Iulie 2014
Din cate stiu eu nu se mai da nimic pentru functionarii publici, nici un spor nimic. NU stiu in ce institutie lucrati dar eu am colaborat cu personalul unei primarii de la dezvoltare locala care se ocupau si de atragerea de fonduri. Ca sfat daca stiti sa realizati o documentatie pentru asa ceva, mai bine va deschideti o firma de consultanta sau va angajati la una.
Mult succes!
Da se poate da in baza legii cadru 284/2010 la art. 20 alin. 5 zice clar ca se poate. pe clase de salarizare adică 2.5 % per clasă până la 25 de clase. Este nevoie de un referat și o dispozitie a primarului pentru numirea echipei de proiect. In funcție de un pontaj lunar in care se explică câte ore ai lucrat pe lună și ce, la proiectul respectiv , se aprobă si se acordă. Citeste și art. 34 din respectiva lege unde descrie clar procedura. Mult noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Activitate ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul unei echipe de proiect cezaryna cezaryna Daca pe langa sarcinile de serviciu obisnuite, faci parte dintr-o echipa pentru implementarea unui proiect, este corect ca la salariu sa ti se adauge 25 clase ... (vezi toată discuția)
Legea 284/2010 - art. 34 aartist aartist Buna seara, In cazul in care o persoana angajata la o institutie publica in clasa 60 de salarizare face parte din mai multe echipe de proiecte, avand ... (vezi toată discuția)