avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... casa de asigurari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

casa de asigurari

daca eu sunt platitor prin intreprinderea individuala,la care sunt unic asociat,mai am obligatia sa ma asigur ca persoana fizica selectate dupa C.N.P.:(
Cel mai recent răspuns: savinliliana , utilizator 13:50, 7 August 2013
Daca aveti depuse declaratiile ca I.I este ok. dvs ca persoana fizica separat nu aveti de ce sa depuneti alte declaratii deoarece sunteti asigurat
multumesc frumos,dar chiar avind toate declaratiile depuse ,la zi,pentru I.I.mie mi-au venit doua decizii de impunere de plata pe 2012 si 2013,pentru casa de asigurari de sanatate si pentru asigurarile sociale,nici nu stiu ce s mai fac. mai precizez ca aceste impuneri mi-au fost calculate pe venitul estimat agricol,,ori eu ca persoana fizica nu am nici un teren in exploatare,ce exploatez este in cadrul intreprinderii individuale,,nu inteleg de ce si pe baza C.N.P. -ului sa mai platesc,va rog lamuritima si pe mine,multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
savinliliana, utilizator
savinliliana a scris:

multumesc frumos,dar chiar avind toate declaratiile depuse ,la zi,pentru I.I.mie mi-au venit doua decizii de impunere de plata pe 2012 si 2013,pentru casa de asigurari de sanatate si pentru asigurarile sociale,nici nu stiu ce s mai fac. mai precizez ca aceste impuneri mi-au fost calculate pe venitul estimat agricol,,ori eu ca persoana fizica nu am nici un teren in exploatare,ce exploatez este in cadrul intreprinderii individuale,,nu inteleg de ce si pe baza C.N.P. -ului sa mai platesc,va rog lamuritima si pe mine,multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
savinliliana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pentru intreprindere individuala? TDenisa TDenisa Buna ziua! Ce declaratii fiscale se completeaza in cazul I.I si cand se depun( din oct. 2012)? Intreprinderea Indiv.poate elibera facuri pe persoane ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)