avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invatamant Daca un Ordin nou bate Ordin vechi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invatamant Daca un Ordin nou bate Ordin vechi

Daca centralizatorul se aplica retroactiv

Buna ziua
Conform Ordinului ministrului invatamantului si stiintei nr. 5825 din 1990 am fost titularizat (prin transfer din industrie )in 1990 pe discipline tehnice(electrotehnica), specializarea mea de pe diploma fiind fizica tehnologica.Profesia mea este inginer fizician.Conform centralizatorului din 2008(dat tot prinOrdin al ministerului),pot preda doar disciplina Fizica.Ca urmare,pierd titulatura de pe electrotehnica si intru la restrangere de activitate pe domeniul fizica.
Va rog,cine stie, exista cumva ceva legislatie(scuze pt exprimare!) conform careia sa pot preda electrotehnica mai departe?Sau si fizica si electrotehnica.
Rog din nou, poate exista cineva sa poata descurca aceste ite!

Alte discuții în legătură

Restructurare invatamant -titulari ContSters314005 ContSters314005 Intr-o scoala este vizata pentru restrangere catedra de fizica. Sunt doua cadre didactice, unul avand incadrare ca titular pe catedra de fizica (fiind ... (vezi toată discuția)
Transfer în altă disciplină ancamirela65 ancamirela65 Bună ziua! Sunt profesor titular de informatică (am diplomă de inginer cu specializare în profil tehnic și curs postuniversitar de informatică) și sunt ... (vezi toată discuția)
Centralizator invatamant DARIAE DARIAE Buna ziua! Sunt ing. mecanic, specialitatea Tehnologia Constructiilor de Masini, la un liceu tehnologic. Conform noului Centralizator, nu am voie sa predau ... (vezi toată discuția)