avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer în altă disciplină
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer în altă disciplină

Bună ziua!
Sunt profesor titular de informatică (am diplomă de inginer cu specializare în profil tehnic și curs postuniversitar de informatică) și sunt în situație de restrângere. Aș dori să știu dacă mă pot transfera pe educație tehnologică. Nu am cursul de educație tehnologică, dar am predat această disciplină 10 ani, când nu erau posturi titularizabile, timp în care mi-am dat definitivatul și gradul II.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)