avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nomenclator incadrare invatamant profesori de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica

Buna ziua,
Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant.
Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la disciplina Informatica si Tehnologia Informatiei, care include si probe de informatica si probe de TIC (Tehnologia Informatiilor si a Comunicatiilor).
Decizia de numire pe post emisa de inspectorat, in urma examenului de titularizare, este pe TIC deoarece existau doar ore de tic disponibile in acel moment in Liceu.
In fiecare an am predat si Tic si Informatica, fiind implicat si in sustinerea atestatelor profesionale la Informatica, ca profesor evaluator.
Conducerea Liceului m-a anuntat ca, in conformitate cu nomenclatorul care s-ar fi schimbat acum, profesorii nu mai pot preda decat ori Tic, ori Informatica in functie de ultima decizie de numire pe post si, prin urmare, imi vor fi luate orele de Informatica, ramanand doar cu orele de Tic si intrand in restrangere de activitate, trebuind sa-mi mai caut ore de Tic la completare in alta unitate scolara.
Este posibil asa ceva?
Exista o astfel de reglementare?
S-ar produce in toate unitatile scolare un intreg haos.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihail123 , utilizator 20:10, 14 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Tic vs informatica - incadrare aelemarac aelemarac Sunt profesoara cu 15 ani vechime, predau informatica, acum sustin gradul 1. Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica . Cand am obtinut ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)