avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... tic vs informatica - incadrare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

tic vs informatica - incadrare

Sunt profesoara cu 15 ani vechime, predau informatica, acum sustin gradul 1.
Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica .
Cand am obtinut titularizarea, in urma examenului de titularizare sustinut la disciplina informatica, catedra pe care am primit-o era cu ore de Tic. Acum predau si Tic si informatica.
Pe toate adeverintele pe care le primesc de la secretariat se specifica ca sunt profesor la catedra de Tic.
Unde fac corectarea? In liceu nu se vrea.
Exista oare si diferenta la salarizare intre "profesor la catedra de Tic" si "profesor la catedra de informatica"?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Invatamant art 26 marius675 marius675 Am 2 facutati :matematica si informatica la Universitatea Bucuresti,am titulatura obtinuta cu subiecte la informatica siTIC,predau intr-un liceu unde sunt ... (vezi toată discuția)