avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... invatamant art 26
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

invatamant art 26

Am 2 facutati :matematica si informatica la Universitatea Bucuresti,am titulatura obtinuta cu subiecte la informatica siTIC,predau intr-un liceu unde sunt ore pentru informatica si tic si de la obtinerea deciziei (dupa Titulatura in 2012)am avut si ore de info si de tic.In 2012 in decizie scria Tic .Pentru amandoi profesorii din Liceu decizia este pe TIC .Ca si nr. ore sunt suficiente (avem aproape o norma jumate fiecare cu predare info -Tic)Se invoca imposibilitatea de a mai preda info (datorita vechii decizii care era pe Tic)si deci sa-mi caut post desi art.26 stipuleaza ca predai in functie de pregatire.Pentru o interpretare a conducerii(in nici un alt liceu nu este asa .Majoritatea predau si Tic si info)se produc perturbari in sistem insemnand toti profesorii din tara sa caute sau ore de Tic sau de Info?!Se cere ca sa fim multilaterali,cu deschidere nu limitare si mai mult mi se spune ca este doar pentru sectorul 6.Legile se dau preferential?Cum ma pot Ajuta?

Alte discuții în legătură

Tic vs informatica - incadrare aelemarac aelemarac Sunt profesoara cu 15 ani vechime, predau informatica, acum sustin gradul 1. Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica . Cand am obtinut ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea metodologiei de mobilitate a personalului didactic dsb dsb Buna ziua, Am 5 dileme... 1. la scoala la care predau de 9 ani de zile (de 2 ani detasata), cu al 3lea director prim diferit, nu s-au publicat 11 ore de ... (vezi toată discuția)