avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Indexarea pensiilor ºi compensarea medicamentelor, o ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Indexarea pensiilor ºi compensarea medicamentelor, o minciunã

"Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, sâmbătă, la Deva, la lansarea candidaturii sale pentru Senat, că pensiile vor fi indexate în 2013, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei cu pensii mai mici de 1.000 de lei."
Suntem in iunie 2013,si mama cu o pensie de 700 lei, Aspacardinul si Aspenterul tot la aprox 12 lei noi le cumpara de la farmacie!Unde e “compensarea”?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:36, 28 Octombrie 2013
Inca nu teai obisnuit cu minciunile lor ? inca mai poti crede promisiunile care le fac ? raman dezamagit . Am fost mintiti 22 ani si sunt inca persoane care mai cred ce spun parlamentarii sau senatorii ............................ FARA CUVINTE .
CYBORG a scris:
... că pensiile vor fi indexate în 2013

A spus ca in iunie ?
[ link extern ]

Daca indexarea se va face diferentiat,ce legatura mai este intre punctajul mediu anual si valoarea punctului de pensie ?
La punctajul mediu anual,nu se poate umbla.
Ramane valoarea punctului de pensie.
In acest caz,pentru unii va avea o valoare si pentru altii alta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indexarea pensiilor de la 1 februarie timodemi timodemi Am si eu o nelamurire cu privire la indexarea pensiilor hotarata azi de guvern.Am iesit la pensie in iulie 2012 avand realizate 2.44puncte,adica 1770 ... (vezi toată discuția)
Indexare pensie oprita oprita Este posibil ca unui pensionar de CAP care pina la 31.12.2012 a avut o pensie de 300 lei dupa indexare sa ii fie marita pensia cu 1 leu.Va multumesc pt.raspuns (vezi toată discuția)
Recalculare pensii 2011;2012 nistorsofia nistorsofia Buna ziua,m-am pensionat in 03.01.2011 si conform acestei modificari a CCR ar trebuie sa-mi recalculeze pensia . Dupa cele vizionate cam pe toate programele ... (vezi toată discuția)