avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este sau NU corupere de minori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este sau NU corupere de minori?

Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze politia,suntem impreuna de aproape un an,nu am intretinut relatii sexuale,pot avea probleme daca sesizeaza politia?,si as vrea sa stiu daca este corupere de minori daca mai sunt impreuna cu ea cand voi implini 18 ani.....astept raspuns urgent va rog..
Multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: e4c5 , utilizator 06:26, 20 Iunie 2013
@Florin2430
D-l av. patrascu razvan, a fost subtil, asa-s avocatii, nu spun niciodata DA sau NU, o sucesc, o rasucesc.... Pe față v-a aratat ce spune legea, dar mesajul abscons este ca, nevinovat fiind, tot ati putea plati oalele sparte (de altul, sugereaza domnia sa). Mai direct, daca d-ra ar calca stramb si tinand cont de cat sunteti de iubit de parintii ei, v-ati putea alege cu ceva batai de cap. Daca, Doamne fereste, ajungeti sa fiti invitat pe la politie sau parchet, sub nici un motiv sa nu va prezentati fara a fi insotit de un avocat ales de d-voastra ! Acum nimeni nu zice sa nu iubiti, stiu ca sfaturile noastre sunt vorbe-n vant, chiar daca acum nu pare, toti am fost tineri si ne mai amintim de una-alta :)
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2013
e4c5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori - elemente constitutive ale infractiunii elenaciocanache elenaciocanache Buna ziua. sunt noua in acest forum si de aceea va cer scuze daca am unele greseli. Numele meu este Elena si am o fiica de 16 ani care a inceput o relatie cu ... (vezi toată discuția)
Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Narcisa.i635 Narcisa.i635 Poate sa-l bage la corupere fara dovezi? Adica Nu sunt cu el.. Am iesit intr-o seara si am vorbit...Si tata ma ameninta ca il baga la corupere.. Si chestii... ... (vezi toată discuția)