avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de executare silita de la primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de executare silita de la primarie

Am primit o somatie de executare silita care e pe numele tatalui meu ,decedat de 18 ani,eu locuind in imobilul pe adresa caruia a venit somatial.Mentionez ca dupa decesul tatalui meu nu am deschis succesiunea .Datoria este de 1027 lei iar penalizarile sint 1510 lei...mi se pare enorm.In aceasta perioada nu am primit nici o instiintare in acest sens.As dori un sfat,ce am de facut in aceasta situatie .Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
so70ab, utilizator
Cel mai recent răspuns: so70ab , utilizator 19:34, 18 Iunie 2013
Pentru ce va pretind acea suma de bani ?
E o restanta la impozit pe locuinta...ramasita. Restanta e de 1027 lei iar penalizarile 1510 lei.Astept un raspuns ,va rog
Nu inteleg care e problema, nu stiati ca trebuie sa platiti impozit si ca neplata acestuia la timp se penalizeaza. Daca nu vreti sa platiti impozitul nu-i bai, se vinde imobilul, se platesc datoriile tatalui ( toate) si daca raman bani si faceti dovada ca sunteti mostenitor al tatalui, va da restul de bani.
Daca vreti sa contestati cuantumul penalitatilor, trebuie sa faceti dovada in instanta ca aveti calitate procesuala.
Multumesc pentru raspuns.Nu e prea incurajator dar ...poate exista o portita ,macar la penalizari .Nu se poate face chiar nimic? Ar mai fi cev ,mama mea ,care este mostenitor direct dupa tatal meu ,are certificat de handicapat (boala incurabila).Ajuta acest aspect in vre-un sens?Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
so70ab, utilizator
N-ati platit impozitul niciodata pt acel imobil?

Alte discuții în legătură

Penalizari aplicate in continuare de asociatiile de propietari sumei consfintite in acordul de mediere FeliciaNicole FeliciaNicole Buna seara! Am si eu o problema cu asociatia de propietari. Au incheiat bunicii mei, un acord de mediere, la mediator, cu administratorul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fonduri de rulment si reparatii, dar nu si la intretinerea neachitata in termen iorgaraluk iorgaraluk Buna ziua, Atat timp cat sunt cu intretinerea la zi, insa nu pot achita valoarea totala lunara de 54 lei, (ci pot achita doar 30 lei, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Plata penalitati intretinere sarabanda sarabanda 1. in 2010 am aflat ca avem penalitati din calculate din 2002 - asta cand ne-am dus sa cerem adeverinta in vederea vanzarii si sa platim sumele datorate la ... (vezi toată discuția)