avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Femeia antrepenor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Femeia antrepenor

As vrea sa stiu daca aceasta lege prin care statul ajuta femeile cu idei de afaceri ci 10.000 eura este valida si daca ''da'' care sunt pasii care trebuiesc urmati? care sunt actele necesare? acel plan de afacerii unde trebuieste depus? Si fiind o novice as vrea sa stiu cum intocmesc acest plan ? cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:50, 17 Iunie 2013
Urmati linkul : [ link extern ] /
Bafta !!! :)
NU este vorba de lege . Este vorba de programe nationale care acorda fonduri nerambursabile. Cititi detalii despre aceste programe:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul femeia antreprenor menacao menacao Buna seara!as vrea sa stiu unde anume ar trebui depus planul de afaceri pentru acest program,si ce pasi ar trebui urmati?va multumesc! (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)