avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alte venituri pe perioada concediului de ingrijire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alte venituri pe perioada concediului de ingrijire copil

buna ziua.
va rog sa ma ajutati intr-o problema.
am accesat fonduri europene pe masura 141. proiectul mi-a fost aprobat de 2 sapatamani. ca sa pot sa accesez fondurile este necesar sa-mi infiintez PFA sau II.
acum eu sunt in concediu de maternitate, iar in septembrie urmeaza sa intru in CIC. va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate ca sa nu pierd fondurile dar sa nu pierd nici condediu de ingrijire copil, deoarece din cate stiu eu pe perioada CIC-ului nu am dreptul la alte venituri.
ma gandeam ca poare exista posibilitatea ca sa-mi infiintez II, sa am un administrator , iar eu sa fiu si acolo in CIC.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lauraoradea , utilizator 15:18, 24 Martie 2014
1. Daca pe perioada CCC obtineti venituri profesionale impozabile atunci se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.

2. Veniturile provenite din activitatea de PFA sau I.I. sau I.F. sunt venituri profesionale impozabile.
va multumesc pentru raspuns.
vreau sa va spun ca am renuntat la acel proiect.
dar mai am o intrebare.
pot sa primesc in continuare subventia de la APIA ca si simplu taran?
din cate stiu eu acesti bani nu sunt impozabili, iar in lege se spune ca nu am dreprul la alte venituri impozabile.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventia primita de la apia lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca subventia primita de la APIA pentru terenul agricol si pentru animale este supusa impozitului pe venit. mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Venituri din subventii sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am un PFA cu activitatea principala agricultura/apicultura. Am depus un proiect la APIA pe Masura 141 si trebuie sa primesc o subventie in valoare de ... (vezi toată discuția)