avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Completarea decalaratie de concedii medicale si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Completarea decalaratie de concedii medicale si recuperarea banilor de la CASMB

Buna ziua,


Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva sfaturi: imi puteti spune cum se completeaza declaratia de concedii medicale daca am si sume platite din fondul FNUASS si, ca sa imi pot recupera banii respectivi, cum trebuie completata cererea catre CASMB, ce anume informatii trebuie introduse? Exista un termen de depunere a acestei cereri sau o anumita perioada pe care se pot recupera banii?

Va multumesc anticipat!
O zi frumoasa!
Monici
Declaratia de la FNUASS se completeaza lunar cu valoarea concediilor medicale achitate de catre unitate prin introducerea nominala a fiecarui concediu medical in aplicatie.
Pentru cerere faceti o solicitare la cristian.bosoanca@gmail.com si se va trimite prin e-mail.
In cerere (care se intocmeste lunar) se trece suma de plata, suma de primit si rezultatul (de primit sau de achitat).
Termenul este cel general de prescriptie pentru sumele solicitate de la bigetul de stat.
Se depune cererea impreuna cu urmatoarele anexe: copie dupa declaratia lunara (cu numar de inregistrare sau dovada depunerii), copie certificare medicale pentru care se solicita restituire si dovada achitarii contributiei la 0.85 (de la finante fisa analitica a lui 0.85).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Cerere restituire concedii medicale nedepusa la termen andreeaoradea andreeaoradea Buna seara. colega mea nu a stiut de modificarea legii si nu a depus in termenul legal de 90 zile cererea catre casa de sanatate pentru restituirea CM platite ... (vezi toată discuția)
Fnuass Ank27 Ank27 Dintr-o sursa neoficiala am inteles ca daca intr-o luna avem o anumita suma de recuperat din FNUASS, practic nu retinem ci viram in continuare suma respectiva ... (vezi toată discuția)