avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare auto- contract de leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare auto- contract de leasing

Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema destulde delicata. Am avut in derulare un contract de leasing pe care la un moment dat nu am mai putut sa il respect fiind plecat din tara intr-o misiune. Am incercata obtin o amanare pe timp scurt pana gasesc pe cineva sa faca platile, dar ei mi-au ridicat masina. Am incercat prin zeci de mailuri (le am salvate) sa le propun tot felul de variante de a o recupera, pri platirea tuturor obligatiilor restante plus daune ca s-au deplasat dupa masina, nu am reusit, nimeni nu mi-a raspuns la mail-uri. Acum am primit o hartie de executare silita (eu sunt inca plecat) si imi cer sa achit toata masina, plus alte daune, cheltuieli. Executorul mi-a spus ca nu este sigur ca imi voi recupera masina. Este posibil asa ceva? Cum sa nu imi recuperez masina dupa ce o platesc toata? Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema. Mentionez ca este vorba despre un leasing operational, cu o firma bine cunoscuta "in sensul negativ", din Romania.

Alte discuții în legătură

Imprumut intre 2 persoane fizice, garantie masina in leasing. ContSters116684 ContSters116684 Buna ziua, Este primul meu post aici si am rugamintea sa fiu sfatuit intr-o problema. Mi se cere imprumut o suma de bani de catre cineva cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Caz penal firma de leasing anovis anovis Buna ziua, Am nevoie de un sfat in ceea ce priveste urmatoarea situatie. In data de 07.05.2009 am luat o masina in leasing. In pe data de ... (vezi toată discuția)
Firma de leasing nu a respectat o clauza din contract dcnet.vn dcnet.vn In urma cu o luna am incheiat un contract de leasing cu firma MOGO IFN. Inca de la semnarea contractului am cerut sa-mi fie eliberata o imputernicire pentru a ... (vezi toată discuția)