In urma cu o luna am incheiat un contract de leasing cu firma MOGO IFN. Inca de la semnarea contractului am cerut sa-mi fie eliberata o imputernicire pentru a putea pleca din tara, in Republica Moldova, pentru ca aveam de rezolvat ceva probleme personale. M-au tot amanat si de aceea am cerut in scris sa-mi fie eliberata aceasta imputernicire cerand chiar si numar de inregistrare. Au refuzat telefonic sa-mi inregistreze cererea trimisa pe e-mail-ul lor, ba mai mult m-au conditionat sa platesc 1-2 rate si apoi o sa primesc si imputernicirea pentru o luna. In contract este stipulat faptul ca ei nu au voie sa-mi ingradeasca folosinta bunului achizitionat prin leasing, atit timp cat nu am nici o datorie fata de ei. Am sesizat si ANPC insa dupa 20 de zile nu am primit nici un raspuns, mai am de asteptat inca vreo 25 de zile conform legii. As dori sa ii actionez in judecata si sa cer daune. Ce ma sfatuiti?
La granita este necesar sa aveti
Talonul masinii cu ITP si asigurare valabila
Permisul de conducere
Pasaportul
Se verifica sa nu fie data in urmarire masina si nu este nicio reglementare care sa ceara astfel de procura, sau sa impuna ca tebuie ca la volan sa fie soferul.
Am fost cu masini in leasing sau pe numele altor persoane de zeci de ori inclusiv in afara UE, treaba cu procura e doar o legenda urbana
Procura automobil
Srb
Daca o persoana a cumparat masina pe numele tatalui, este nevoie de procura sau imputernicire ca aceasta persoana sa foloseasca masina pe teriotoriul Romaniei, ... (vezi toată discuția)