avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot parasi tara cu o masina inmatriculata pe firma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot parasi tara cu o masina inmatriculata pe firma dobandita in urma unei licitatii?

Buna seara,intentionez sa parasesc tara curand cu masina personala! Masina care o detin a fost cumparata in urma unei licitatii! In talonul masinii este trecut propietarul care este defapt o firma. Am nevoie de o anume procura sau ceva asemanator pentru a putea trece granita? Itp-ul si asigurarea sunt valabile.
Ce probleme pot avea la vama?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:31, 10 Iunie 2015
De obicei, in cazul autovehiculelor inregistrate pe firma NU se cere procura speciala, insa este recomandat sa aveti o imputernicire ordinara de la firma cu semnatura si stampila. Recomandat nu inseamna obligatoriu. Dar in cazul dvs. puteti prezenta actele prin care ati devenit proprietar al bunului (daca nu au trecut cele 30 de zile la care va ganditi, desigur).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu un autovehicul marinpetrudaniel marinpetrudaniel O problema mica . Vreau sa ies din tara cu o masina care este pe numele mamei mele , cu 2 minori si mama lor . Toatele actele auto sunt in regula iar minorii ... (vezi toată discuția)
Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)