avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am dobandit prin cumparare un autoturism Renault Megane , cumparat nou in Romania in anul 2009.
La transcrierea pe numele meu in 2013 am fost nevoita se platesc taxa pentru emisii poluante. Am facut cerere de restituire a taxei amintite , cerere respinsa de catre Administratia Financiara. Ce sanse am daca actionez in judecata Administratia Financiara pentru recupararea taxei si cum arata un model de cerere de chemare in judecata in acest caz

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie am actionat in judecata DGFP si Prefectura in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei auto. Din pacate mi-a fost fixat un ... (vezi toată discuția)
Mai platesc taxa de mediu? ariana03 ariana03 Buna ziua Masina pe care o am am inmatriculat-o fara plata taxei de timbru prin castigarea in instanta a acestui drept. Acum vreau sa o vand si as dori sa ... (vezi toată discuția)