avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa auto

In luna decembrie am actionat in judecata DGFP si Prefectura in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei auto. Din pacate mi-a fost fixat un termen de judecata foarte mare (octombrie 2013) si intre timp, avand nevoie de masina, am achitat acea taxa. As putea sa-mi retrag actiunea pe care o am in prezent (care cred ca a si ramas fara obiect) si sa incep o alta actiune prin care sa solicit restituirea taxei achitata? Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 21:56, 20 Ianuarie 2013
Da, puteti sa va retrageti actiunea si apoi sa depuneti o alta actiune pentru restituirea taxei pe emisii poluante platite.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
Alexandru Focia, Avocat
dudu_alexf a scris:

Da, puteti sa va retrageti actiunea si apoi sa depuneti o alta actiune pentru restituirea taxei pe emisii poluante platite.


Imi puteti spune cum pot retrage actiunea (eventual un model de cerere de retragere a actiunii)?
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
jacquelline, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline In anul 2012, in vederea inmatricularii masinii, am actionat autoritatile in instanta, in speranta ca nu va mai fi nevoie sa platesc taxa de poluare auto, ... (vezi toată discuția)