avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subventie APIA obtinuta fraudulos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subventie APIA obtinuta fraudulos

Buna seara! As dori sa stiu in ce mod ar putea fi pedepsit (legal) un vecin care in anul 2003 a mers la primarie unde a semnat ca fiind mostenitor (declaratie falsa) si a ridicat titlul de proprietate al unchiului sau decedat in 1996 apoi s-a folosit de acest titlu pentru a primi bani in mod fraudulos de la APIA pentru terenurile celui decedat. Mostenitorii unchiului decedat sunt plecati inainte de '89 in State si nu detin certificat de mostenitor. Apia spune ca primaria ar fi cea care ar trebui sa verifice actele si ca respectivul ar fi trebuit sa detina o procura notariala pentru a se folosi de aceste terenuri. Multumesc

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate flori2009 flori2009 Buna ziua! In anul 2002, un var (primar) a semnat si a ridicat un titlu de proprietate al unui unchi de-al nostru care era decedat din anul 1996, declarandu-se ... (vezi toată discuția)
Probleme la primarie petre86 petre86 am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , ... (vezi toată discuția)
Probleme la primarie petre86 petre86 am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , ... (vezi toată discuția)